Tuesday, November 3, 2009

HUBUNGI KAMI

Bahagian Pinjaman

Sila Hubungi:


Fadzil : 019-2179273
Email : kpunb_agent@yahoo.com

Semak Kelayakan : SMS atau Email

1. Nama
2. No.Kad Pengenalan Baru
3. No. Telefon
4. Majikan
5. Pekerjaan
6. Jumlah Pendapatan (Gaji Pokok + Elaun Tetap)
7. Jumlah Potongan
8. Gaji bersih

Kami memberi perkhidmatan untuk menghantar dan mengambil borang kiranya anda berada di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Gombak, Rawang dan Petaling Jaya.

12 comments:

  1. Nama saya adalah Sinniahkovendra a/l Chinnaswary
    bekerja sebagai Juruteknik di JKR Daerah Johor Bahru. Saya telah memohon untuk pinjaman daripada kooperasi Tuan pada 15.10.2010.
    Saya ingin tahu adakah permohonan pinjaman saya telah lulus dan bilakah pinjaman tersebut dapat di masuk ke akaun bank saya.

    Sekian. Terima Kasih

    ReplyDelete
  2. Nama saya ialah Azmi bin Abd.Aziz (No.K/P:650901-05-5653). Saya ingin mendapatkan penyata terkini akaun pinjaman saya tetapi sampai ke hari ini tiada maklumbalas dari pihak koperasi. Surat permohonan telah difaxkan pada 25/11/2010. 3/12/2010 saya menghubungi koperasi berkenaan permohonan tersebut tetapi jawapan diterima surat sudah siap & menunggu pegawai balik dari oversea untuk tanda tangan. 7/12/2010 saya talipon lagi, koperasi memberitahu no. saya no.82 untuk giliran menunggu dan akan diemailkan pada saya 10/12/2010. Harap dapat segerakan permohonan ini kerana saya amat memerlukan penyata tersebut. Alamat email saya ialah roseziahhmd@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Azmi, dah dapat ke penyata terkini akaun pinjaman tu?

      Delete
  3. assalamualaikum,,saya zaidep bin morni(791104135895),saya nak minta penyata pinjaman saya,bagaimana saya nak minta penyata tersebut.alamat email saya: zaidep.msns@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya RUSMINI BINTI HASHIM (i/c: 610508-02-5152 ) memohon daripada pihak tuan untuk mendapatkan penyata baki terkini pinjaman saya sekiranya saya ingin membuat penjelasan lebih awal . Saya harap pihak tuan dapat megirimkan kepada saya berdasarkan penjelasan pada akhir bulan DISEMBER 2011 atau bulan-bulan seterusnya.v Sila gunakan alamat berikut bagi sebarang urusan surat menyurat: RUSMINI BINTI HASHIM
    496, JALAN DEDAP 8,
    TAMAN SERI ABADI
    JALAN KUALA KEDAH
    06500 ALOR SETAR, KEDAH D.A
    Atas kerjasama pihak tuan saya ucapkan terima kasih.
    Sekian.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Harap tuan dapat emailkan saya no telefon pejabat PUNB dan no fax PUNB. saya ingin mendapatkan penyata penyelesaian awal. terima kasih.pogee752@gmail.com

    ReplyDelete
  6. kenapa lambat sangat untuk mendapatkan penyata penyelesaian awal dari pihak punb.

    ReplyDelete
  7. mana no fon pejabat kopunb???? nk hubungi pun xbole ape hal... maw tipu customer ke? saya nk buat full settlement ni.. tp bg no fax wat pe? sy nk bercakap dgn org incharge. bukan bercakap dgn mesin fax. mohon senaraikan no telefon dan alamat pejabat.

    ReplyDelete
  8. KOMISYEN TERKINI
    PETRONESA ( KFH )
    MULAI 20/03/2013

    PETRONESA (KFH)

    INTEREST 3.99 %
    PAY OUT 90 %
    COMMISION 4.50 %

    APPROVER 14 HARI

    ADMIN FEES RM 50.00

    2ND A/C KFH 2.50 %
    ADMIN FEES RM 50.00



    1) interest 3.99%
    2) payout 90% - 1 bulan ansuran
    3) CCRIS DAN KOMITMEN ABAIKAN
    4) CTOS tidak boleh melebihi 25K
    5) boleh buka akaun baru serta overlapping akaun KFH yang lain tetapi komisyen 2.50% (gaji kena melebihi RM2K)
    6) proses akan ambil masa antara 10-14 hari bekerja..


    SEBARANG PERTANYAAN :-

    MDM KIM
    OFF 014 - 728 6920
    HP 016 - 918 0357
    019 - 771 5997

    EMAIL ADD : S2petronesa@yahoo.com

    KS WAJA TRADING
    NO 16 (2ND FLOOR) JALAN S2 / B18,
    BIZ AVENUE SEREMBAN 2,
    70300 SEREMBAN NEGERI SEMBILAN

    TEL PEJABAT
    06 - 601 3330
    06 - 601 3331

    FAX NO
    06 - 601 3332



    ReplyDelete
  9. Kepada yang berkenaan
    Saya ade membuat pinjaman dengan Alrajhi bank melalui Koperasi PUNB pada tahun 2010. Masalah sekarang saya bayar hutang saya setiap bulan kepada Bank Alrajhi. Tetapi kenapa saya ada rekod Ctos dengan Kop PUNB? Dulu bayaran bulanan saya melalui potongan ANGKASA. Kini saya bukan lagi pegawai awam dan saya ingin clear kan nama saya dalam CTOS.
    Tolong respond secepat mungkin..
    Ni email address saya nastelaz_adam@yahoo.com dan ini phone number saya 0199522562
    Name Nor Marina Ahmad

    ReplyDelete
  10. nama saya azizah binti muda (740725115280)ingin memohon penyata penyelesaian awal dari pihak tuan.ingin membuat full settlement.harap dapat respon dari pihak tuan dengan kadar segera.email saya azie_hsr@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Dlm byk2 soalan ni...semua dah terjawab ke? Mcm x meyakinkan aje koperasi ni... Sya potong tiap bulan sbg ahli. Dah nk masuk 3 tahun. Haram ada itam putih pun....

    ReplyDelete